Meny
Nu när jag är arbetslös hur ska jag kunna betala alla räkningar?
"Nu när jag är arbetslös hur ska jag kunna betala alla räkningar?"

Om oss

Välkommen hit till oss! Att få koll på hur det ser ut med utbudet av kreditgivare, vilka som är bra etcetera är inte det enklaste för en lekmannaperson. Det är inte alltid man har tid, eller lust att slå sig ned framför datorn och söka efter information. Det är av denna anledning vi finns och vår sajt är den enda du behöver för att få koll på lån och privatekonomi.

Vilka är vi?

Vi har 10 års erfarenhet av lånebranschen och först arbetade vi som konsult mot kreditgivare och därefter har vi arbetat med våra egna sajter inom lån online.

Vilka är då ”vi”? Jo, vi är tre personer som delat upp arbetet på så vis att en av oss tar hand om allt det tekniska medan två av oss tar hand om research och innehåll.

Enkel navigering och lättillgänglig information

För oss har det alltid varit viktigt att erbjuda en bra och enkel hemsida. Det är av yttersta vikt att en hemsida är användarvänlig, annars får man inte mycket ut av att besöka den. Vi har skapat en sajt som är lättnavigerad samt att vi ser till att förklara olika begrepp. Vi har också sett till att prioritera mobilupplevelsen för våra besökare, eftersom det är så vanligt att vi använder våra telefoner idag.

Vi har många styrkor, men de främsta är att vi dels delar med oss av alla de viktigaste uppgifterna samt information om kreditgivarna och dels att vi har de i särklass bästa jämförelsetabellerna. Här hittar ni flest filter och dessutom så uppdaterar vi uppgifterna varje vecka.

Behöver ni kontakta oss kan ni använda vårt kontaktformulär.

Meny